Magyar English

Via Families

Regisztráljatok és Ti is legyetek Tagok!
Találkozhattok hasonló érdeklődésű családokkal. Ez a program egyben jó lehetőség a nyelvtanulásra is! Te magad tudod kiválasztani, hogy mikor, hova és kihez szeretnél menni, utazási irodák és közvetítők nélkül.

Kedves Családok!

A NOE tavaly csatlakozott a Via Families szervezethez, ami egy nemzetközi sport-, nyelvi- és kulturális csereprogram családok és diákok között világszerte.

Az ELFAC-nak köszönhetően (Európai Nagycsaládosok Szövetsége) az európai nagycsaládos szervezetek, így a NOE tagok is fél áron csatlakozhatnak a Via Famielies közösségéhez. A kedvezményes félárú regisztráció 23,5 euró egy hónapra. Ezen kívül a családoknak semmi mást nem kell fizetni a szállásért. Sőt!

Bár csereprogramnak hívják, nem feltétel, hogy aki külföldre szeretne menni, annak kötelező fogadni is. Beállítható, hogy küldeni, fogadni vagy mindkettőt szeretné egy regisztrált tag.

Az ELFAC többi szervezete már tagja a Via Familes csapatának, így Olaszországba, Franciaországba, Spanyolországba, Németországba, de még a tengeren túlra is lehet menni.

A Via Families kapcsolatban van sportklubokkal is, így a nyelvtanulás és kulturális csereprogram mellett a sportágak szerint is választhatunk családot.

A program további előnye, hogy mindenki maga választhatja meg, hogy mikor, hova és kihez szeretne utazni, utazási irodák és közvetítők nélkül.

További információk angolul emailben (info@viafamilies.com) a honlapon (WWW.ViaFamilies.com), facebookon (Via-Families) vagy twitteren (@ViaFamilies).
 
Magyarul Molnár Éva (molnar.eva@noe.hu) titkársági dolgozónál lehet érdeklődni.

Csatolmány

letöltés

NOE-FON
noe-fon
Eseménynaptár
Nap képe
Nap idézete

Az igazi szeretet önmagával megelégedett. Jutalma az, aki szeret. (Szent Bernát)

Tagegyesület kereső

Írja be a keresett település nevét!

Keresés

Támogatóink

Vodafone Nagy család - kis lábnyom Új Magyarország fejlesztési terv Széchenyi terv Magyar Élelmiszerbank Egyesülete Fővárosi Vízművek Zrt.