Magyar English

A NOE idén ünnepli 30 éves jubileumát!

Egyesületünk tagsága Szarvason, a hagyományos Őszi Találkozón ünnepli jubileumi évfordulóját!
A NOE ebben az évben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A születésnapi ünnepségsorozat központi rendezvénye az Őszi Találkozó, melyet 2017. szeptember 23-án, Szarvason tartunk. Nagy szeretettel várjuk tagcsaládjainkat, és nagy örömünkre számos közjogi méltóság megjelenésére is számítunk.

Tervezett programjaink a csatolmányban találhatók.

A programfüzet hamarosan olvasható lesz a weboldalunkon.


Programok
Péntek
A már pénteken is érkezőknek kínál programlehetőséget a Körös-Maros Nemzeti Park Körösvölgyi Látogatóközpontja, az „Indián Nyár” elnevezésű ingyenes túravezetéssel. (A látogatóközpontba szóló belépőjegyet ki kell fizetni, csak a program ingyenes!)
 
Pénteken este 18:30 órától a Vízi Színpadon a Csodaszarvas című musical lesz látható, a Duna Művészegyüttes közreműködésével. A zenés, táncos darab nagyon látványosnak ígérkezik, a vízre és a mögötte lévő erdőre vetített fényeffekteknek köszönhetően… Ezt a programot külön ajánljuk a környező településen élő nagycsaládosoknak is.

Szombat
A rendezvény megnyitó ünnepségét követően sok érdekes program vár majd rátok: néptánc bemutató, Kayamar, légvár, játékkamion, eurobungy (óriás trambulin), bábelőadás, séta az arborétumban (a belépés a családoknak karszalaggal ingyenes), kézműves foglalkozások, mesterség bemutatók, városnézés.

Fakultatív programok (a lezárult előzetes jelentkezés alapján)
Vasárnap
Az utolsó napon
  • lehetőség lesz sétahajózásra, ezen kívül
  • karszalaggal az Arborétum és a város múzeumai térítésmentesen megtekinthetők.

Csatolmány

letöltés

NOE-FON
noe-fon
Eseménynaptár
Nap képe
Nap idézete

Az igazi szeretet önmagával megelégedett. Jutalma az, aki szeret. (Szent Bernát)

Tagegyesület kereső

Írja be a keresett település nevét!

Keresés

Támogatóink

Vodafone Nagy család - kis lábnyom Új Magyarország fejlesztési terv Széchenyi terv Magyar Élelmiszerbank Egyesülete Fővárosi Vízművek Zrt.